8 лютого 2002 року розпочалися XIX Олімпійські ігри у Солт-Лейк-Сіті. 28 травня того ж року космічний апарат «Марс Одіссей» виявив дані про немалі записах води на Марсі. Ви, звичайно, можете нагадати ще декілька важливих подій, які відбулися у 2002 році. Але ви прекрасно розумієте, що ми зібралися з вами не заради них. Сьогодні вся наша увага сфокусована на компанії TemplateMonster, яка розпочала свою активність саме у 2002 році. Її шлях продовжується вже 20 років, та її дружня команда, а також прихильні клієнти сподіваються, що це тільки початок.

Що ви скажете на те, щоб повернутися на початок початку? Такий-то собі Inception, тільки без Леонардо ДіКапріо та мудруватих сюжетів :) Але історія TemplateMonster не менш цікава й також варта вашої уваги. Тому давайте поринемо у неї тут і зараз.

Величезний всесвіт TemplateMonster: народження компанії та її талановитих зірок

Іноді найбільші звершення починаються із якихось дрібниць. Можна сказати, що у випадку з TemplateMonster все трапилося саме так. У 2002 році компанія остаточно вривається у цифровий простір, але свої перші кроки у даній сфері вона почала робити ще у 1998 році. Але то була лише маленька веб-студія, яка складалася з декількох працівників. Й нічого не казало про те, що кількість клієнтів почне збільшуватися й збільшуватися, й залишатися у своєму початковому вигляді вже не мало сенсу. Створюючи макети, за допомогою яких можна було у декілька разів швидше завершити той чи інший проект, один із дизайнерів навіть не здогадувався, що створює ті самі «шаблони». Й лише в 2002 році TemplateMonster вийшов на ринок, пропонуючи аудиторії PSD шаблони.

Але вже за рік компанії вдається стати провідним провайдеров саме HTML шаблонів. Кількість людей, які доєднувалися до команди, поступово зростала, й вони почали працювати не тільки з PSD файлами, а також звернули увагу на HTML. На цьому етапі TemplateMonster стає, скажімо так, прихистком для кодерів, якій й перетворюють гурт ентузіастів на відому компанію із широкою славою. Варто також зазначити, що у тому самому році розпочинає свою роботу партнерська програма від TemplateMonster, але ми поговоримо про неї трохи пізніше.

Ще через рік, у 2004 році, в асортименті TemplateMonster з’являються перші eCommerce шаблони. У 2005 році кількість готових рішень, представлених на сайті, досягає числа в 10000 цифрових продуктів.

Величезна ера WordPress починається у 2006 році. А в 2008 році у будь-якого користувача була можливість обрати що-небудь для наступного онлайн-проекта із цілих 20000 шаблонів. Й вже через два роки їх кількість збільшилася на 10000, пропонуючи аудиторії вже 30000 привабливих цифрових продуктів. Вже можна було придбати готові рішення для таких популярних платформ як Magento, Prestashop, ZenCart, Joomla та інших. Для привернення уваги більшої кількості TemplateMonster запускає декілька локалізованих версій сайта у 2014 році (іспанська, німецька та інша).

Однією із найважливіших подій за всі ці роки стає перехід TemplateMonster до моделі маркетплейсу. Таким чином, кожен талановитий автор, який бажає поширювати та продавати свої цифрові продукти, має змогу зареєструватися та заробляти гроші разом із TemplateMonster.

У 2018 році відбувається запуск TM Studio, а через рік команда оголошує про сервіс підписки MonsterONE. В 2020 році у користувачів вже була можливість завантажити 20000 цифрових продуктів, які були завантажені незалежними авторами.

За вікном стоїть 2022 рік, а TemplateMonster виповнюється 20 років. Й ні в кого немає жодних сумнівів в тому, що компанія не збирається зупинятися на досягнутому. Кількість активних авторів вже сягнула 3000, а загальне число продуктів перетнуло відмітку у 1750000 готових рішень. Із компанією залишається 5 мільйонів клієнтів, які задоволені тим, що обрали TemplateMonster у якості свого постачальника шаблонів. А 7000 активних партнерів продовжують робити свій внесок в зростаючий успіх компанії, а вона, в свою чергу, покращує умови співпраці.

Що варто знати про TemplateMonster у 2022 році?

У 2022 році розвиток TemplateMonster продовжується, а кількість досягнень все зростає і зростає.

  1. Хочеться розпочати із асортименту товарів. Він дійсно здатен вражати. По-перше, це величезна кількість WordPress шаблонів для різноманітних ніш. До того ж ви можете ознайомитися з цілим рядом CMS та HTML шаблонів, а також готових рішень для платформ електронної комерції (Shopify, WooCommerce, PrestaShop, Magento, OpenCart та багато-багато інших). Інші категорії, представлені на сайті, включають в себе плагіни, різноманітні графічні елементи, стокові фото, відео та аудіо, а також шаблони презентацій. Варто також зазначити, що кількість товарів не залишається стабільною, а зростає кожного дня. Все змінюється в нашому світі, а це значить, що й шаблони мають постійно оновлюватися та пропонувати покращений функціонал для виконання різних задач.
  2. Ми вже згадували MonsterONE, але зараз прийшов час поговорити про нього більш детально. Це чудова підписка, у якій зібрано найкращі готові рішення зі всього маркетплейсу. Й вона може стати цінним помічником не тільки для веб-дизайнерів та розробників, а також для маркетологів, бізнесменів та блогерів. Ви маєте змогу отримати необмежену кількість завантажень, підтримку професійної команди, яка доступна 24/7, супер-просту ліцензію та багато інших переваг.

Ви також можете звернути увагу на корисні сервіси, у яких професіонали допоможуть вам у створенні сайтів та інтернет-магазинів за вашим технічним завданням.

  1. Як ви могли помітити, то ми звернули досить багато уваги на той факт, що у 2017 році TemplateMonster став маркетплейсом. А це значить, що кожен, хто виробляє цифрові продукти, може стати автором та продавати свої шаблони на даному ресурсі. До того ж у вас є можливість просувати свій асортимент у якості афіліата, отримуючи додатковий відсоток з кожного продажу.

Для TemplateMonster кожен партнер та автор – це справжня цінність, тому команда знаходить індивідуальний підхід до кожного з них. Й немає жодної різниці, чи ви вже з’їли собаку на створення готових шаблонів, чи займаєтеся даною справою досить недовго. Маркетплейс відкриває свої двері як й для експертів, так й для новачків. А ще ви завжди можете доєднатися до крутого ком’юніті партнерів, які постійно спілкуються та діляться своїм досвідом. А TemplateMonster обожнює підіймати кваліфікацію кожного із них, публікуючи освітні статті, поширюючи корисні відео та проводячи прямі етери.

  1. Ви також можете відвідати блог MonsterPost, який стане справжньою знахідкою для тих, хто працює у сфері веб-дизайну. У вас буде можливість завантажити класні електронні книги на релевантні тематики абсолютно безкоштовно, переглянути гайди, а також прочитати чудові інтерв’ю.

Що ще сказати про TemplateMonster?

TemplateMonster – це сама та команда, про яку тільки можна мріяти. Кожна її частина – це справжній професіонал, який працює на благо спільної цілі. Всі завжди підтримують один одного та не залишають один одного у складних ситуаціях. Й, на жаль, одна із таких складних ситуацій відбувається в Україні на сьогоднішній день. Але всі продовжують працювати, не полишаючи своїх улюблених клієнтів та продовжуючи радувати колекцією готових рішень, яка включає в себе відмінні шаблони сайтів. Й незважаючи на те що в цьому році TemplateMonster не вдається відсвяткувати свій 20-й день народження, компанія все одно підготувала приємні знижки. Екслюзивно для читачів webpromoexperts команда підготувала промокоди:

  • WebPromoExperts2022 – 10% знижка на будь-який продукт на сайті TemplateMonster;
  • WebPromoExperts10 – 10% знижка на будь-який тариф MonsterONE;
  • WebPromoExperts – 10% знижка на сервіс для створення сайта;
  • WebPromoExpertstm – 10% знижка на сервіс для запуску інтернет-магазина.

Дуже сподіваємося, що наступного року день народження TemplateMonster буде зовсім іншим, із посмішками та гучною музикою. Разом до нових звершень. А команда маркетплейсу буде робити все можливе, щоб надалі було ще краще. Дякуємо за прочитання!

#партнерська