Відео – одна з головних речей в інтернеті. Хтось знімає для себе, а хтось у комерційних цілях. Створення графічного або анімаційного ролика для бізнесу – це один із кращих способів виділитися серед конкурентів.

Існує кілька типів відео, кожен з яких виконує різні завдання і допомагає вашій справі знайти індивідуальність і затребуваність на ринку:

  • Презентація компанії
  • Створення іміджу
  • Репортажна зйомка та інтерв'ю
  • Відеоблог
  • Огляди товарів і послуг
  • Онлайн-трансляції
  • Відеовідгуки
  • Туторіали
Існує кілька типів відео

Зйомка відеоролика

І головними причинами широкого використання візуального контенту в бізнесі є:

1. Залучення уваги аудиторії

У більшості випадків потенційні клієнти охочіше переходять з відеореклами, наприклад, в Instagram, тому що інформація засвоюється в рази швидше і залишається у пам'яті надовго. До того ж не всі люблять проводити час в інтернеті, читаючи кожен рекламний текст, навіть якщо тематика збігається з інтересами. Створення унікального ролика – запорука підвищення інтересу до своєї продукції і послуг та, як наслідок, збільшення трафіку.

Неважливо, на якій платформі ви налаштували рекламну кампанію, головне – зрозуміти, що візуальний контент ефективніше написаного.

Привлечение внимания аудитории

Зйомка відеоролика складний процес. в якому бере участь ціла компанда професіоналів

2. Зміцнення довіри до свого бренду

Чи займаєтеся ви ремонтами квартир, шиттям оригінальних святкових костюмів або володієте ви рестораном швидкого харчування – кожному відвідувачу було б цікаво дізнатися, як влаштована організація роботи у вашому ремеслі.

За допомогою відеоматеріалів можна розкрити ваш бізнес ізсередини: покажіть свою робочу команду, розкажіть про нюанси виготовлення вашої продукції або зніміть відеопортфоліо успішних кейсів, щоб у клієнтів не залишилося сумнівів і вони вибрали саме вас.

Зміцнення довіри до свого бренду

Професійна відеоапаратура для зйомок відео

3. Підвищення обсягу продажів і конверсії

Відео дозволяє вийти на більший заробіток. Якщо ви розмістите відеоролик про свій товар чи послуги на цільовій сторінці, то коефіцієнт конверсії збільшиться на 80 %.

Згідно з дослідженнями Wyzowl, 8 з 10 відвідувачів веб-сайтів зробили оплату навчального курсу чи іншої продукції після перегляду відеоролика. Це пов'язано з тим, що люди більше довіряють бренду, побачивши його презентацію, рекламу або відеовідгук.

Ну і таке задоволення може коштувати від 200 тис. до 60 млн рублів. Середній цінник у великих містах Росії починається від 1 млн рублів. Що стосується областей поменше – можна вкластися і в 100 тис. рублів.

Від редакції. В Україні середній ценік рекламного ролика для великих компаній 20-40 тисяч доларів. Кліпи з реалізацією великого продашкну в районі мільйона гривень. Але як завжди можна зняти щось і за 1 тисячу, якщо все зробить, наприклад, одна людина або маленька команда фрілансерів.

Таким чином, для успішного просування свого бізнес-аккаунту ви можете знайти знайомих із телефонами і відеокамерами, вдатися до співпраці з професійними продакшн-студіями, наприклад, з «AIM Production», або ж створювати контент самостійно.

Онлайн-курс «Контент-маркетинг» розроблений для тих, хто хоче навчитися формувати контент-маркетингову стратегію відповідно до комунікаційної стратегією бренду. Пройшовши навчання ви зможете створювати контентную стратегію від «А» до «Я», починаючи з аналізу конкурентів і цільової аудиторії, закінчуючи створенням матриць контенту та реальних контент планів, зможете створювати захоплюючий контент, корисний і бренду, і споживачам. Для тих, хто працює з відео, на курсі буде дві теми: Візуальний маркетинг і Відеоконтент і робота з майданчиками.

ЗАПИСАТИСЯ